Ljubav Vlastimira Šefera i Natalije Bataji prekinuta je na drugi dan njihovog svadbenog slavlja. Mladoženjin otac Rade Šefer, koji nije opravdavao tu vezu i tek zaključen brak, ubio je Nataliju u njenoj kući u Martonošu pred brojnim svatovima. Oni koji su smogli snage da nešto kažu o životu ovog nesrećnog para tvrde da je to bila velika ljubav.

“Želeli su da polako spremaju svadbu i nisu žurili, juče su se venčali u crkvi i mesnoj zajednici. Bila je to velika ljubav, koju smo danas trebali da proslavimo na najlepši mogući način”, rekao je vidno potresen jedan od svatova u Martonošu.

Mladi par je dosta putovao, jer je Natalija radila u Francuskoj, i kako nezvanično saznajemo, tamo su željeli da nastave svoj zajednički život.

“Bili su prelep par, mnogo lepa deca, gledala sam ih kako se zaljubljeno šetaju po selu i nisam slutila da im se ovako nešto može desiti”, rekla je za Blic jedna od Natalijinim komšinica u Martonošu.

Rade Šefer, mladoženjin otac se protivio braku dvoje mladih. Prošle godine razveo se od supruge Roze i kako nezvanično saznajemo nju je krivio da je sinu našla Nataliju za ženu.

5558be88-384c-48ec-a326-171db0765237-vjencanje-previewOrg

//NOVI.BA