Incident koji se dogodio na jednoj svadbi u Leskovcu prepričava cijeli region, nakon što su nevjerovatnu priču prenijeli srbijanski mediji. 

Neobična situacija dogodila se za vjenčanim stolom nakon što je mlada saopćila matičaru kako zadržava svoje prezime i dodaje prezime budućeg supruga. Mlada nije mogla ni naslutiti šta će se u sali dogoditi nakon što je izgovorila svoju odluku. 

– Ku*vo! – začulo se iz dubine sale, a uvredu je izgovorio je lično budući svekar. 

Muzičari koji su zabavljali goste ispričali su kako na svadbenom veselju više ništa nije bilo isto.

– Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama. Obje imaju “pedigre” uspješnih leskovačkih privrednika – pričaju muzičari, prenosi Alo.rs. 

U jednom momentu je navodno i svekrva rekla punici: Glupa ku*vo, a ova joj je odgovorila: A što sam glupa?, nakon čega je nastao opći smijeh u dvorani – prepričao je basista u bendu, a njegovu priču potvrdili su i konobari, kao i neki od svatova.

Šale nisu zaustavile netrpeljivost među svatovima, pa je nešto kasnije sve kulminiralo općom tučom te je slavlje dvoje zaljubljenih ljudi nasilno završeno.

Novi.ba/Alo

Više saznajte na izvornom linku: – MATIČAR ME PITAO ČIJE PREZIME UZIMAM, A MOJ ODGOVOR JE IZAZVAO HAOS: Prišli su mi svekar i svekrva i izgovorili rečenicu koja je ZPAREPASTILA SVE GOSTE ! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.