Svašta se po medijima pisalo nakon nesretne pogibije legendarnog pjevača Šabana Šaulića, a najviše se pisalo o njegovom vanbračnom sinu Robertu, nasljedstvu koje je ostalo iza Šabana, kao i o njegovom navodnom djetetu koje je dobio sa Ivonom Negovanović Cucom koja je neko vrijeme slovila kao Šabanova ljubavnica.

Ovih dana se u medijima oglasila i djevojka sa kojom je Cuca neko vrijeme živjela i koja je u kumskim odnosima sa ovom pjevačicom. Njeno ime je Mirjana i prvo što je rekla novinarima da od toga časa prekida svaki vid komunikacije sa Cucom, a sve zbog njenih laži i zloupotreba.

Mirjana je rekla ljudima iz medija kako već danima čita šta se sve piše i da sve ono što Cuca govori nema veza sa istinom, te da je dijete koje je ona predstavljala kao Šabanovo u stvari dijete njene prijateljice Jelene, a dijete koje je pokazivala nakon Šabanove smrti je u stvari njeno dijete, te da je zbog tog Cucinog postupka veoma razočarana i da ima namjeru da je tuži, jer ej zbog medijske pažnje koju je željela dovela i nju i njeno dijete u nezavidan položaj.

Mirjana je dodala kako ju je Cuca 10 aprila molila da joj ona da svoga sina da je paparazzo uslika sa njim i da je ona to odbila, ali da je to Cuca na kraju ipak nekako napravila, na veoma pokvaren način. Mirjana tvrdi da Cuca nije u nikakvoj tuzi za Šabanom i da nije ni jedan tren nosila crninu, te da svaki dan izlazi, veseli se i pije te da je mnogo ljuta jer je Cuca na ovakav način iskoristila njihovo prijateljstvo i kumstvo.

Mirjana je potvrdila da je Cuca svo vrijeme bila uz nju za vrijeme trudnoće, te da je bila i na porođaju sa njom, ali da se nakon Šabanove smrti skroz promijenila, te da je na veoma ružan način iskoristila nju i njeno dijete, a da bi zatim samo nestala i blokirala je na svim razinama, tako da nema ni glasa od nje, pa se Mirjana zapitala da li je ona možda i umislila da je dijete njeno od silne želje da ga i ona ima, te da ju je sada pomalo i strah da Cuci ne padne na pamet i da joj ukrade sina.

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkrila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.