Hrvatska muška mlađa kadetska reprezentacija slavila je protiv Srbije u utakmici za treće mjesto 23-22.

Prvu trećinu mladi su Hrvati odigrali izvrsno i završili je s 8-5, no Srbi su u ostala dva dijela bili blago bolja momčad. Nasreću, nedovoljno da stigne našu mladu reprezentaciju. 

Veliki doprinos pobjedi dao je golman Tin Herceg koji je u drugoj i trećoj četvrtini u nekoliko navrata u potpunosti zaključao svoj gol!

– Hvala svima koji su nas bodrili i našim roditeljima. Čestitam i Srbima, potrošili su se kao i mi, ali na kraju sreća, volja i trud su bili na našoj strani. Nemam riječi – rekao je kapetan reprezentacije Maksimilijan Molc.

– Mislim da je pobijedilo srce. Imali smo tu želju, volju, bili smo kao jedan. Idemo izaći kao da nam je zadnje, to smo odlučili u svlačionici. Nitko se ovome nije nadao jer smo mlađi, no ovo pokazuje da pobjeđuje volja i srce, a ne snaga – rekao je Karlo Jurić, a onda se oglasio i izbornik Mišković:

– Prvenstveno bih istaknuo ekipu, ovo su prihavtili kao jedan veliki izazov. Odradili smo odličnu pripremu, dečki su se držali toga na terenu i kad nije išlo i na kraju izvukli na energiju i želju. Bacili su se na glavu danas, i uzeli su je!

 

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Mediteransko prvenstvo 2020., rukomet, mladi kadeti, utakmica za treće mjesto: Hrvatska – Srbija 23-22 / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.