Iako nije u kontaktu sa svojom kćerkom Meghan, Thomas Markle ne prestaje kritizirati njene poteze. Nakon što je kraljica Elizabeta službeno potvrdila da se Meghan i Harry povlače s kraljevskih dužnosti i da se sele u Kanadu, Thomas je za Channel 5 dao intervju u kojem iznosi svoje nezadovoljstvo.

Markle je ponovio kako je razočaran Meghaninom odlukom i dodao: “Svaka djevojčica želi postati princeza. Meghan je to i dobila i sada sve, kako se čini, odbacuje zbog novca”.

Opisuje kraljevsku porodicu kao ‘jednu od najboljih dugoživućih institucija ikad’ i kaže: “Uništavaju instituciju i čine je jeftinom… Pretvaraju je u supermarket s krunom. To je besmisleno i oni to ne bi trebali raditi”. 

Iako je godinama od Meghan tražio da stupe u kontakt, sada kaže kako se sve manje nada da će se to dogoditi te kako su Meghan i Harry ‘izgubljene duše’. 

 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Meghanin otac razočaran njenom odlukom / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.