Otkako je Donald Tramp (Trump) krenuo u osvajanje glasova za drugi mandat na funkciji predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, njegova supruga Melanija suptilno je promijenila svoj modni stil.

Neki su primijetili kako se u njenoj kolekciji i dalje nalaze elegantni modni komadi, ali oni sve rjeđe naglašavaju putenu siluetu prve dame Sjedinjenih Američkih Država.

Na drugoj državničkoj večeri u Bijeloj kući, koja je održana u čast australskog premijera Skota Morisona (Scott Morrison) i njegove supruge Dženi (Jenny), poznata Slovenka odabrala je haljinu koja je podignula brojne obrve.

Umjesto za pripijenu večernju haljinu, koje je često znala nositi u sličnim prilikama, Melanija Tramp radije se odlučila za lepršavu kreaciju brenda “J. Mendel”.

Tačnije, odabrala je široku maksi haljinu do poda u svijetlozelenoj boji sa prozirnim rukavima, koja se prodaje po cijeni od skoro 6.000 američkih dolara, ali koja se na sniženju može zgrabiti za četvrtinu tog iznosa.

Romantičnu haljinu sparila je s cipelama na visoku potpeticu u odgovarajućoj boji. Iako je mnoge iznenadila svojim modnim izborom, ni najveći kritičari nisu našli manu ovom izdanju Melanije Tramp.

Mnogi su čak zaključili da u haljini “J. Mendel” izgleda poput princeze.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba