Memić stigao u Banjaluku: Sada mene isto očekuje

N1

Muriz Memić, otac stradalog Dženana Memića, stigao je jutros iz Sarajeva u Banjaluku kako bi pružio podršku Davoru Dragičeviću, ocu ubijenog Davida Dragičevića.

Memić se pridružio Suzani Radanović, majci Davida Dragičevića, i nekolicini članova grupe “Pravda za Davida” ispred Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka u koje je Davor Dragičević sproveden jutros, nakon što je juče ujutro priveden.

“Došao sam da vidim u kakvom je stanju Davor, mislim da će mene poslušati, da ga smirimo malo, jer u istom bolu smo Davor i ja. Isti nam je cilj, rekli smo idemo do kraja, samo tražimo istinu i pravdu, ništa više ne tražimo”, rekao je Memić.

Komentarišući jučerašnju situaciju u Banjaluci kada je policija rastjerivala građane okupljene na Trgu Krajine Memić je rekao da je to strašno.

“Ovo nije očekivao niko, ali vidite na šta se sve spremno, samo da se ne dođe do istine. Moja borba traje tri godine i sada mene isto očekuje, ali nećemo odustati. Idemo dalje valjda ćemo izdržati”, dodao je on.

Davor Dragičević je juče uhapšen zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, a tokom dovođenja u banjalučko tužilaštvo uzvikivao je “pravda za Davida”.

U Tužilaštvo je stigao i Ifet Feraget, advokat Davora Dragičevića, a prethodno i advokat Dragan Tolimir koji će se kasnije obratiti novinarima.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...