Odbojkaški klub Bihać sedamnaestu godinu zaredom organizira Memorijalni turnir “Bihać 2020“ u znak sjećanja na sedam poginulih klupskih članova u ratnom periodu – Aidu Nadarević, Asima Dupanovića, Hasana Softića, Dževada Fajkovića, Alena Dedića Samira Muslića, Edina Bećiragića te nedavno preminulog Emira Hujića.

Tako su i ove godine članovi porodica poginulih, članovi kluba, sportski prijatelji zajedno sa bihaćkim gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem položili cvijeće na mezarja i još jednom se prisjetili izuzetno uspješnih odbojkaša, ali i istaknutih pripadnika Armije RBiH.

“I ove godine smo zajedno obišli mezare i prisjetili se naših kolega koji su dali doprinos u razvoju i uspjesima kluba, ali i u odbrani Bihaća” – rekao je predsjednik Odbojkaškog kluba Bihać Saša Smiljanić.

Na turniru će osim domaćeg sastava, nastupiti i odbojkaši iz Bužima, te veterani OK Bihać.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.