Regionalni odbor „Merhameta“ Bihać podijelio je prehrambene pakete korisnicima javnih kuhinja „Imaret“ u Bihaću i Cazinu.

Osim paketa, koji su obezbijeđeni zahvaljujući donatorima Regionalnog odbora „Merhameta“ Bihać, korisnicima je podijeljeno i brašno koje je donirala firma „POLJO SEMENTI“ d.o.o. Cazin.

– “Uz pomoć volontera, donatora i dobrih ljudi, „Merhamet“ nastoji obezbijediti redovnu pomoć socijalno ugroženom stanovništvu na području Unsko-sanskog kantona, a poseban fokus je na korisnicima javnih kuhinja „Imaret“ u Bihaću i Cazinu. Danas smo izvršili distribuciju 40 prehrambenih paketa za porodice i samce koji su korisnici javnih kuhinja. Zahvalni smo svim donatorima koji pomažu rad ‘Merhameta’ i realiziranje njegovih programskih ciljeva, odnosno njegove stoljetne tradicije pomaganje onima kojima je pomoć potrebna” – izjavio je Alen Prošić, direktor Regionalnog odbora „Merhameta“ Bihać.

(cazin.net)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.