Nakon nekoliko sedmica uređenja, danas je upriličeno otvaranje filijale MF banke koja se sada nalazi na novoj adresi – Trg slobode bb.

U modernom novom prostoru predstavnici filijale i Uprave banke ugostili su klijente, saradnike i medije.

„MF banka od ove sedmice posluje u znatno prijatnijem prostoru, što omogućuje unapređeno poslovanje i bržu realizaciju transakcija, na zadovoljstvo klijenata i zaposlenih,“ izjavio je Alen Čolić, Šef filijale MF banke u Bihaću.

MF banka je moderna domaća banka koja pruža brze bankarske usluge za mala i srednja preduzeća. Banku odlikuje jednostavan bankarski poslovni model koji omogućava donošenje brzih odluka po mjeri svojih klijenata, a već par godina bilježi pozitivan i snažan trend rasta. Prošle godine MF banka je zabilježila rast bruto aktive od čak +36%, što predstavlja najveći ostvareni procentualni rast u bankarskom sektoru BiH tokom 2018. Banka trenutno pruža usluge svojim klijentima kroz prodajnu mrežu od ukupno 23 poslovnice u cijeloj BiH.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas imali priliku da se upoznamo s klijentima u Bihaću. MF banka uvijek osluškuje potrebe svojih klijenata i uvjeren sam da je upravo to i razlog našeg stabilnog rasta,“ izjavio je predsjednik Uprave Bojan Luburić. „Nedavno smo otvorili još jednu ekspozituru u Sarajevu, a do kraja ljeta s radom će početi poslovnice u Zenici i Bugojnu. Nakon toga, ambicije su da pokrijemo i Hercegovinu,“ dodao je Luburić.

Filijala u Bihaću je otvorena za rad s klijentima svakim radnim danom od 8 do 16h.