Mia Borisavljević bez ustezanja ispričala je kako joj je u braku sa Bojanom, budući da su oni ujedno i poslovni partneri.

– Bojan je u sebi oduvijek imao talenat, a sada se pronašao u tome u potpunosti. Ja ne bih radila sa njim da je to bilo bezveze, rekla bih “ajde da se nas dvoje ne blamiramo” ni ti ni ja, mi lijepo pričamo. I veoma smo kreativni. Nije nam tenzija u kući, jer mi i radimo i živimo zajedno, eto, to nam je kao neka igra. Ja nikada nisam bila zaljubljive prirode. Ja sam analitična osoba i veoma teška i uvijek sam tražila šta tu ne valja kada mi se neko sviđa. U Bojana sam zaljubljena, tu nije bilo analize – priznala je pjevačica u emisiji “Premijera – Vikend specijal”..

Ono što danima privlači pažnju jeste estradni rat Katarine Grujić i Lune Đogani, a Mia nije mogla da ne prokomentariše kako pjesmu pobjednice “Zadruge 2”, tako i ono što se dešava.

– Čula sam njenu pjesmu, svi su je čuli i ko je htio i ko nije, ona je u centru svega. Ja Lunu znam odavno, kao djevojčicu, Anabela i ja smo snimile i duet… O Zadruzi, njenom privatnom životu ne mogu da pričam, ali o muzici, kad se radi o tome, uvijek sam tu da podržim. Što se tiče karijere, ja joj želim uspjeha, a publika će prepoznati ko je tu pjevač, a ko nije. Vidim da su se tu neki stariji pjevači bunili. Ja se ne osjećam ugroženo. Čovjek sam sebe može da ugrozi ako ne napreduje. To je oduvijek bilo. Ne možemo da štrajkujemo zato što su se pojavili novi pjevači. Uvijek je bilo novih ljudi, kako svijet da funkcioniše? – zaključila je Mia.

 

Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.