BIVŠA prva dama SAD-a Michelle Obama oduvijek je imala besprijekoran stil, barem ako je suditi prema njezinoj posljednjoj objavi na Instagramu.

U sklopu viralnog izazova “Prom Challenge” kojim je cilj osvijestiti škole i profesore da potiču učenike s glasačkim pravom da glasuju na nadolazećim predsjedničkim izborima, objavila je svoju fotografiju s maturalne zabave i sve oduševila haljinom.

“Podsjetnik na moju maturalnu večer 1982. godine i ovu ružičastu satensku točkastu haljinu”, napisala je u opisu, a iako je od tada prošlo 38 godina, mnoge ljubiteljice mode bi i danas poželjele ovakvu haljinu u svojem ormaru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, satenske slip haljine koje nalikuju spavaćicama od tada su se već nekoliko puta vraćale u modu – prvi put u 90-ima, a posljednji prije par godina te su i dalje jako popularne. A model koji nosi Obama je i u neodoljivoj prljavoružičastoj nijansi koja pristaje baš svima, a usto ima i točkice koje su također posljednjih godina u posebnom modnom fokusu.

Michelle je uz haljinu obukla i sako od istog materijala koji je također u koraku s aktualnim trendovima jer su se naglašena ramena, kao i mnogi drugi trendovi iz 80-ih, vratili u modu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Michelle Obama objavila fotku s maturalne. Njenu haljinu poželjet ćete u ormaru / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.