Mićićeva porodica je obaviještena o zdravstvenom stanju pacijenta, a ljekari daju sve od sebe
Aktuelni gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić nalazi se u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci, a njegovo zdravstveno stanje je teško.

Mićić je pozitivan na koronavirus, a izvori Srpskainfo tvrde da je on u međuvremenu priključen na respirator.– Mićićeva porodica je obaviještena o zdravstvenom stanju pacijenta, a ljekari daju sve od sebe – kazao je sagovornik ovog portala.Iz bijeljinske bolnice “Sveti Vračevi” je 26. novembra saopćeno da je Mićić pozitivan na koronu i da je upućen na UKC RS na dalje liječenje.

Izvor: Dnevni avaz

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.