ZAGREBAČKA policija jučer je privela više stranih državljana koje je zatekla na tramvajskom stajalištu na raskrižju Savske i Vukovarske ulice, samo nekoliko stotina metara od zgrade MUP-a.

Radi se o migrantima koji su se izgubili i zalutali u Zagreb.

Sve se odvijalo sinoć oko 22 sata. Građani su dojavili da se na stanici nalazi više migranata, nakon čega je stigla policija.

“Policijski službenici PU zagrebačke 15. rujna 2020. godine oko 22 sata u Ulici grada Vukovara na temelju dojave građana zatekli su više stranaca koji su nezakonito ušli i nezakonito borave u RH te je pokrenut postupak povratka sukladno Zakonu o strancima”, kazali su iz policije.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.