Javia mi se polomljeni čovik, skoro je šapta dok je govoria. Zahvalia je šta sam nazva, ali evo, taman piše status kako ništa od prikupljanja para.

Maloprije su mu iz Amerike rekli da će morat skupit gotovo tri milijuna dolara ako želi da Mila ili tako nešto preživi. Mala je misec dana starija od moje Gite.

Zamolia sam ga za 15 minuta strpljenja. Nek pusti status, nek stane sekund i nek mi da tih kurčevih 15 minuta. Prista je, šta će.

Nazva sam glavnu urednicu i predložia joj plan. Pristala je. Nazva sam zatim urednika 24sata, velike konkurencije Indexa, i predložia mu isti plan. Prista je.

Frane se javia Slobodnoj. Pristali su. Nazva sam Marina i reka mu da ćemo probat zajedno, svi mediji, pokrenit akciju i skupit tih posranih tri milijuna dolara za malu. Skanjiva se ispočetka, bilo mu je neugodno. Takav je čovik. Na kraju je prista, šta će.

On i Sanja su mi u telefon šaptali detalje Miline bolesti, a ja sam manijakalno tipka. Frane je smislia naslov, izbacili smo tekst i gledali kako se polako odvija najveća akcija za jedno dite u povijesti Hrvatske. Gotovo 40 milijuna kuna se skupilo.

Novinari se vole kurčit svojim postignućima. Svojim smijenjenim ministrima i razotkrivenim aferama. Ja se želim kurčit ovim. Anita i ja smo svakodnevno razmjenjivali informacije, pomagali drugim kolegama, oni su pomagali nama, sve dok se mala Mila ili tako nešto nije ukrcala na onaj avion. Mahali smo joj dok se odljepljivala od Hrvatske.

Prošlo je od toga par miseci. U međuvremenu sam otiša u 24sata, odlučia sam se maknit s Indexa par dana nakon šta je Milin avion zapara nebo iznad Zagreba. Radim ono šta volim, šta sam odavno tia radit. Mila je negdi preko oceana, smije se u bolnici onih 99 posto koji su joj predviđali da neće uspit.

Sve je dobro.

Sretan vam Božić.

Preuzeto sa: facebook/ Denis Mahmutovic

Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Mila je dobro. Sretan vam Božić / (lolamagazin.com).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.