MILI ME JE TUKAO I SILOVAO DANIMA: Potresna ispovijest Mirele Lapanović! (FOTO)

alo.rs
Mirela Lapanović tvrdi da ju je njen emotivni partner iz ``Parova`` Milutin Radosavljević Mili pretukao. Slovenka u potresnoj ispovijesti navodi da ju je Mili maltretirao i da je uplašena za svoj život.

– Sve je bilo kao u hororu. Djevojke iz frizerskog salona su mi jedva fenirale kosu od bolova. On je bio tu sa mnom, svuda! Pratio me je i do ženskog toaleta po restoranima… Ne možete da zamislite koliko sam bila uplašena. Jednostavno, shvatila sam da bi me ubio. On je psihopata. Tukao me je i silovao danima. Oduzeo mi je dokumenta. Zaključavao me je i sakrivao ključ. Obrisao mi je kontakte i sakrio telefon… Za moju bezbijednost najbolje je da ne dolazim u Srbiju. Uplašena sam za svoj život – rekla je Mirela za dnevni list “Alo!“.

Da podsjetimo, Mirela je napustila Srbiju i vratila se u Sloveniju.

S druge strane, Milutin Radosavljević Mili negirao je ove optužbe, a u emisiji “Upoznajte Parove“ kaže da ove tvrdnje nemaju veze sa istinom.

– Ja nikoga nisam ni zatvorio ni prebio, one modrice na njenom licu su našminkane i nema trunke istine o tome. U svakom slučaju da je sve to istina ja bih danas bio u zatvoru, a ne ovdje – rekao je Mili.

Njegovo izlaganje u emisiji pratila je i Mirela koja je negodovala na Fejsbuku.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...