Milutin Radosavljević Mili sinoć je napravio ozbiljan incident kada je, bijesan zbog 4. mjesta u finalu “Parova”, ušao u sukob sa obezbjeđenjem.

On je tvrdio da je sve namješteno i da će u finalu pobjediti Izabela Alijoski. Ipak, pobjednik je bio Mladen Vuletić, a Izabela treća.

Poslije koškanja, obezbjeđenje je pokušalo da ga smiri, ali je Radosavljević pao na pod i počeo da viče, otima se i šutira. Članovi obezbjeđenja su ga jedva savladali, a zatim i izveli iz studiju, držeći mu ruke iza leđa.

POBEDNIK PAROVA JE MLADEN VULETIĆ! Crnogorac priredio iznenađenje Marinkoviću: Vreme je da i ja DOĐEM NA RED!

Finalno veče najluksuznijeg rijaliti-tamičenja “Parovi” je završeno, a Mladen Vuletić je odneo ubedljivu pobedu. Njih 23 borilo se u finalnoj večeri, za famoznu krunu, ali i novac koji im je obećan po ulasku u vilu pre 11 meseci.

Mladen Vuletić je pobednik sedme sezone rijalitija “Parovi”.

“Vreme je da i ja dođem na red”, prve su reči Crnogorca odmah po proglašenju.

Voditeljka je pokušala da pomiri dva takmičara koji su imali sukobe tokom rijalitija, dok je Marinković istakao da to nije bila svađa, već njihova “nemoć” prema njemu da ga pobede.

KRENI ODMAH, JE*AĆU TE NAPOLJU! Procurio snimak JEZIVE TUČE Milija i Mladena Vuletića pred proglašenje pobednika Parova! OVO NISTE MOGLI VIDETI U UŽIVO PROGLAMU (VIDEO)

Milutin Radosavljević Mili izgubio je živce u finalnoj večeri i polio špricerom Mladena Vuletića, a zatim je krenuo da ga bije.

“Kreni odmah, je*aću te napolju” izazivao je Mili Mladena.

Obezbeđenje je u poslednjem momentu intervenisalo i zaustavilo Milija kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

“Pi*ko jedna smrdljiva, sve ti je*em”, vikao je Mili u besu dok ga je obezbeđenje jedva držalo da ne dođe do većeg incidenta.

(Avaz, Kurir)