Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović raskinuli su vezu koja je trajala 5 godina, iako se špekulisalo da će stati na “ludi kamen”.

Par već dva mjeseca nije u vezi, a pjevačica je zamolila Miloša da spakuje stvari i izađe iz stana u kom su živjeli zajedno dok je ona na turneji, piše Blic.

PR Milice Todorović potvrdila je da je došlo do raskida, a kao razlog pominju se nepomirljive razlike po pitanju budućnosti. Posljednju njihovu zajedničku fotku Milica je objavila u maju.

Milica i Miloš bili su u vezi više od pet godina. Prije romanse sa Todorovićevom bio je u braku sa crnogorskom pjevačicom Andreom Demirović, sa kojom ima sina, a njihova brakorazvodna parnica trajala je nekoliko mjeseci.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.