Vlasnik Formule 1 Berni Eklston (88) od 2012. godine u braku je sa Fabijanom Flosi, koja je 45 godina mlađa, a ovoga puta pažnju javnosti je zaokupilo nešto sasvim drugačije…

Berni je nedavno viđen u šopingu po londonskim ulicama, a društvo mu je pravila 43-godišnja supruga, s kojom se venčao u avgustu 2012. godine.

Obavljali su šoping u jednoj radnji sa opremom za jogu, ali ovaj put pažnju nije privlačila velika razlika u godinama između para, već njegova nemogućnost da otvori lijevo oko iz nepoznatih razloga.

Podsjetimo, vremešni Berni je četvrta najbogatija osoba u Velikoj Britaniji, s bogatstvom koje se procjenjuje na 4,2 milijarde dolara, a prvi put se vjenčao davne 1952. godine s Ajvi Bamford, s kojom je dobio kćerku Deboru.

Bila je tu i 17-godišnja veza s Tuanom Tan, koja se završila 1984. godine kada je njegova druga supruga Slavica Radić prvi put zatrudnila. Za 23 zajedničke godine par je dobio kćerke Petru i Tamaru, a krajem 2008. godine britanski “The Sun” otkrio je da se atraktivna Riječanka iselila iz njihovog doma i zatražila razvod. Iz braka je navodno izašla bogatija za jednu ili 1,5 milijardi dolara.

Fabijana Flosi, potpredskednica marketinga za Grand Pri u Brazilu, postala mu je supruga 2012. godine. Iako je nakon razvoda od Slavice izjavio da više ne planira da se ženi, čini se da je sve palo u vodu kada je upoznao Fabijanu.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba