Milijarder se namučio da osvoji Eminu, ali nikada je neće oženiti! Pjevačica otkrila zašto: Zanijemićete od ovog objašnjenja!

Story
Emina Jahović 2018. zasigurno će pamtiti po razvodu od pjevača Mustafe Sandala, a svakako i po tome što je uplovila u novu romansu sa Sadetinom Saranom, turskim milijarderom. Ipak, iako ispunjena na ljubavnom planu, ne planira da ponovo izgovori sudbonosno "da".

Emina Jahović 2018. zasigurno će pamtiti po razvodu od pjevača Mustafe Sandala, a svakako i po tome što je uplovila u novu romansu sa Sadetinom Saranom, turskim milijarderom. Ipak, iako ispunjena na ljubavnom planu, ne planira da ponovo izgovori sudbonosno “da”.

“Mene je vrlo teško osvojiti. Imala sam malo veza u životu i sa mnom može da bude samo muškarac koji me voli i poštuje”, počela je Emina, pa dodala: “Ne razmišljam o vjenčanju. Neću se više udavati. Zašto bi žena koja se ostvarila kao majka i prošla kroz razvod ponovo nekom rekla ‘da’? Zarad čega?” pita se ona.

Ipak, od jedne velike želje ne odustaje, udala se ili ne.

“Oduvijek sam željela da rodim kćerku i ta želja nije nestala. Možda jednog dana usvojim djevojčicu kada ostvarim svoje poslovne ambicije. Imam dovoljno ljubavi u sebi za takav korak”, zaključila je pjevačica koja je sa još sa 17 godina već stupila u brak, sa izvijesnim Aladinom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Story)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...