Milioner s 36 godina mlađom ženom Bosankom stigao na Hvar na megajahti!

Index.hr
Novozelandski milioner i poznati nautičar Neville Crichton plovi Jadranom na 46 metara dugoj jahti Como u društvu 38-godišnje supruge Nadi Hasandedić i prijatelja. Snimljeni su na Hvaru.

74-godišnji milioner sredinom maja je oženio mlađu manekenku bosanskog porijekla, kćerku legendarnog Mostarca, Mugdima Hasandedića Mugde, koji je davne 1957. otišao u Australiju. Procjenjuje se da je vjenčanje koštalo oko milion dolara, što je gotovo sitnica za 400 miliona teškog Crichtona. Nadi je prije ulaska u brak bila menadžerica u Christian Dioru.

Milioneru je 1978. dijagnosticiran rak grla, a nakon čak 30 operacija doktori su mu rekli da više nikad neće moći govoriti. Ipak, usprkos lošim prognozama, a zahvaljujući eksperimentalnoj operaciji u Indianapolisu, progovorio je nakon što su mu među prvima u svijetu ugradili umjetni larinks.

Bogatstvo je stekao uvozom i prodajom luksuznih automobila, a velika strast su mu automobilske utrke i jedrenje.

“Upoznali smo se preko nekih prijatelja, slučajno na ručku jednog Božića. Nismo mislili da će se između nas dogoditi nešto više od prijateljstva, pogotovo zbog razlike u godinama, ali, eto, dogodilo se, jer sam shvatila da su njegov izgled i godine nebitni“, rekla je Nadi u intervjuu za Avaz.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...