Miljana Kulić i Ivan Marinković su iz veze započete u rijalitiju “Parovi” dobili sina Željka, ali je Marinković dijete vidio svega nekoliko puta.

Ivan malog Željka nije priznao, pa dijete nosi prezime Kulić, a njegova izjava o Miljani je nju natjerala na to da se javno zarekne da on dijete više nikada neće vidjeti.

– Ono što smo Miljana i ja imali je čist seks sa moje strane. Bila je zanimljiva, i mogu da kažem da sam je iskoristio jer sam vidio da mogu da je imam. Kao i svaki muškarac imao sam potrebu za seksom, ona bila zaljubljena u mene i eto desilo se to dijete na kraju. Dijete ja nisam htio ono se omaklo, ja nisam očekivao mislio sam da neće iz prvog puta al očigledno sam vrlo plodan. Što se mene tiče ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena nit me ikad zanimala čak ni poslije saznanja da je trudna – rekao je Marinković, piše “Telegraf”.

Miljana je na ove riječi odgovorila putem svog Instagram profila.

– Da, sigurno, vjerojatno se i vjeridba prije trudnoće omakla i kletve u kćerku da me voli najviše na svijetu i da želi dijete sa mnom. Sve se omaklo, ljudi su gledali taj rijaliti, a gospodin dotični neka priča šta hoće. Sada me ne zanima više. Činjenica je da sam iz te ljubavi dobila anđela, koga on poslije onakvih izjava nikada neće vidjeti, to tek sada prvi put kažem. Obećavam – napisala je Miljana

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba