Miljana Kulić kao Zorica Brunclik: POKIDALA sa svojom tačkom, a onda je došlo do SUKOBA sa jednim članom žirija! (VIDEO)

Pink.rs
Drugi na drugoj "Zadrugoviziji" svoju tačku trebali su da predstave Miljana Kulić i Slobodan Radanović.

Drugi na drugoj “Zadrugoviziji” svoju tačku trebali su da predstave Miljana Kulić i Slobodan Radanović.

Međutim, Slobodan je odustao, jer nije želio da nastupa sa trudnicom s obzirom na to da su oni u svađi.

Pjesma Zorice Brunclik “Kada bi me pitali”, u izvedbi Miljane Kulić  izazvala je veliko oduševljenje kod publike, ali i kod žirija, pa je tako Miljana nekoliko puta u toku svog nastupa dobila aplauz.

Ja ne znam šta bih rekao, dobro, Dino Merlin ti je logoped! Odlična si! Samo tako nastavi! – bio je ironičan Dragan Marinković Maca, zbog čega se prepirao sa ovom zadrugarkom, a onda je dodao: “Rekao sam da je Dino Merlin za tebe logoped, nisi me skontala! Nema veze, odlična si!”

Karamela je najbolje imitirao Zoricu Brunclik i zbog toga je dobio nadimak Karamera. Zorica jeste pjevačina, da se razumijemo, ali ovde tražimo šou! Ovo je zabava. Mogla je malo crvenija kosa da bude, ali ti je stajling odličan – rekao je Karamela nakon Miljaninog nastupa.

Podsjetimo, Miljana je na prvoj “Zadrugoviziji” dobila najviše glasova od strane novinarskog žirija. Kako je izgledao nastup Kulićeve večeras, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Video pogledajte klikom OVDJE!0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...