Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 2, NEĆE VAM BITI DOBRO kada čujete koliko PARA je dobila!

Alo.rs
Temperamentna Nišlijka, koja u avgustu treba da se porodi, ulazi u "Zadrugu 2", a u jednom trenutku pridružiće im se i Ivan Marinković, otac Miljaninog nerođenog djeteta.

Temperamentna Nišlijka, koja u avgustu treba da se porodi, ulazi u “Zadrugu 2”, a u jednom trenutku pridružiće im se i Ivan Marinković, otac Miljaninog nerođenog djeteta.

Temperamentna Nišlijka, koja u avgustu treba da se porodi, ulazi u “Zadrugu 2”, a u jednom trenutku pridružiće im se i Ivan Marinković, otac Miljaninog nerođenog djeteta.

Miljana Kulić je potpisala ugovor da sa bebom učestvuje u drugoj sezoni za mjesečni honorar od 10.000 eura. Iako se Ivan Marinković, sa kojim je Nišlijka zatrudnila, protivi da njegov sin uđe u rijaliti, Kulićeva je riješila da se s nasljednikom takmiči u rijalitiju. Miljana bi trebalo da se porodi 8. avgusta, a već u septembru će ona i njena beba postati zadrugari.

– Miljana je tražila i dobila mjesečno 10.000 eura, od kojih je 2.000 namijenjeno njenom budućem sinu Željku Kuliću. Ona je planirala da otvori račun za nasljednika, na koji će svake nedjelje od svog honorara uplaćivati 500 eura. Insistirala je da u rijaliti uđu tek kada joj sin napuni 40 dana. Osim toga, zahtijevala je da ona i beba imaju zasebnu prostoriju da bi izbjegli buku koja je neminovna u rijalitiju – otkriva izvor i dodaje da kamere neće noću snimati Miljaninu sobu da bi ona i njen sin imali malo privatnosti. Kulićeva će imati još povlastica.

– S producentima se dogovorila da ona i beba ne moraju sve vrijeme da budu sa ostalim učesnicima, već samo dok su uključenja uživo. Osim toga, Kulićeva će imati pomoć bebisiterke i pedijatrijske sestre – zaključuje izvor.

Miljana se skinula u kupaći i ogromnim g*udima oduvala sve učesnice Zadruge! (FOTO)

Mlada Nišlijka uživala je u suncu zajedno sa Lepim Mićom, Minom Vrbaški i Borom Santanom, a na sebi je imala crni kupaći kostim.

I dok je donji dio bio dubok, kako i priliči, gornji je jedva obuzdao i pridržao Miljanine ogromne grudi koje su zbog trudnoće još veće nego što su bile!

Miljana se borila sa kupaćim, a kada je ustala pokazala je da se nije pretjerano ugojila iako je na pragu 7. mjeseca trudnoće.

Dama sa 7 doktorata, 5 sinova i 2 kćerke: Upoznajte suprugu katarskog emira!

Elegancija, stil i sofisticiranost imaju jedno drugo ime, i ono glasi Šeika Moza bint Naser. Supruga katarskog emira i jedna je od njegove tri žene, zaslužuje svaki minut pažnje svjetskih medija, evo zbog čega.

Njena najvažnija titula su svakako njena djeca, ima petoricu sinova i dvije kćerke.

Supruga katarskog emira postala je 1977. kad je imala 18 godina. U to vrijeme je bila student Univerziteta u Kataru, a zvanje diplomiranog sociologa dobila je devet godina nakon udaje.

Mozah znanje sjajno primjenjuje u praksi, aktivna je u mnogim organizacijama, poput Arapske demokratske organizacije, Organizacije za obrazovanje, nauku i razvoj zajednice i raznih programa za pomoć djeci.

Značajan je njen rad u “Katar fondaciji, kojom upravlja njen suprug, a koji je izgradio “Grad obrazovanja” u Dohi i doveo u Katar američke fakultete.

U Gazi je Moza pokrenula izgradnju niza obrazovnih institucija, a njen rad je doveo do toga da ova žena posjeduje sedam počasnih doktorata. Mozah supruga često prati na njegovim službenim putovanjima.

Svjetsku javnost je privukla besprekornim stilom, ali i stavom, koji je uvijek jasno iznosila držeći govore u vodećim političkim i društvenim instutucijama.

Za nju kažu da je najveća ljubav šeika Hamada bina Kalifa Ala Tanija, a njihov sin Tamim, iako nije prvorođeno dijete katarskog vladala, proglašen je za prestolonasljednika i nosi titulu sadašnjeg emira.

O stilu prve dame Katara svoje su rekli i “Vog” koji je uvrstio u pet najbolje odjevenih žena svijeta. “Veniti fer” ju je progasio najlepše obučenom damom plave krvi, a za Džulijena Mekdonalda ona je druga Džeki Kenedi.

Moza je jedna od rijetkih dama koje 365 dana u godini oblače komade visoke mode, “Šanel”, “Živanši”, “Dior” njene su omiljene modne kuće.

Njeno veličanstvo kupuje komade koji koštaju između 20 i 30 hiljada dolara, a specijalno dizajnirana odeća za nju dostiže cijenu i do 100. 000 dolara.

Pojedini izvori tvrde da se u njenoj rezidendciji krije pravo modno bogatstvo.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...