Miljanu Kulić sinoć je provocirao dečko Lazar Čolić Zola koga je udarila toliko jako u nos, da su mnogi pomislili da ga je slomila.

Marija Kulić odmah je počela da viče na svoju kćerku i nazivala je đubretom i ološem, koji ne umije da se ponaša u rijalitiju, pa su joj svi govorili da se skloni od Zole. Lazaru su pomagali zadrugari, s obzirom na to da zamalo nije pao u nesvijest.

– Udarila sam ga, sakupljao se bijes u meni danima i to je to, ja sam završila svoje izlaganje.

On je mene uslovljavao, pred majkom je govorio da moramo da imao s.ks, a zna da je na to osjetljiva. Zamolila sam ga da pred mojom majkom ne govori takve stvari jer ona je osjetljiva u tim godinama svakojake bolesti su moguće – rekla je ona.

– Neka produkcija reaguje kako mora, on je dobio šta je tražio. On je mene ovdje danima maltretirao, doživljavala sam psihičko nasilje, želio je da vjerujem da je moja majka kriva, da će da je provocira, kao što je otišao dok sam krvarila da kaže njoj da ćemo imati s.ks.

On je ušao u ovaj rijaliti samo da bi na meni profitirao. Molim produkciju neka reaguje, ili ću biti ja u ovom rijalitiju ili on – dodala je ona, pa je stiglo pismo.

Miljana je zbog udarca kažnjena dvonedjeljnim honorarom, a zadrugari su nezadovoljno skandirali.

– Možete da me mrzite, hvala Veliki šefe, ovo je zasluženo, dva mjeseca trpim torturu. Ni prvi ni posljednji psihički kontakt, ljudi napolju aplaudiraju kada vide ovo, kažu “Miksi kraljice”. On me je uništio – izjavila je ona.

– Išao sam na snimanje glave, nosa, ali ništa nije napuklo – govorio je Zola Ceci kada se vratio od doktora.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.