Miljana Kulić se sinoć posvađala sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem. Tokom reklama, Dalila je izašla sa nekoliko cimera u dvorište i počela da plače.

Inače, dok se ova sitaucija odvijala, na drugom kraju “Zadruge”, Marija Kulić savjetovala je svoju kćerku Miljanu da se ne svađa sa Dalilom.

– U životu mi niko nikada nije ništa rekao za vjeru, nešto! Ja sam imala tu temu sa Mićom i iznenadila sam se kako zna sve praznike – rekla je Dalila, a onda je zagrlila Miću i počela da plače: –Ma neću! Mićo… To je ružno. Ja nju nisam uvrijedila! – pričala je Dalila.

Kada je voditelj Ognjen Amidžić vratio u kuću, kako bi zadrugarima rekao ko je drugi nominovani stanar, saopštio je ukućanima da je zabranjeno svađati se na vjerskoj i nacionalnoj osnovi.

– Prije nego što nastavimo, povodom svađe u koju ste upale vas dvije, svi znate da u ovom rijalitiju nije važno koje ste vjere i koje ste nacije. Nema nikakve razlike između svih vas. Produkcija vas upozorava da se u svim daljim svađama, na bilo koji način, ne dotičete toga – rekao je voditelj Ognjen Amidžić.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Espreso.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba