Miljanina mlađa sestra u vezi sa 15 godina starijim profesorom: Ovo je pravi razlog zbog kog je Marija Kulić napustila Zadrugu! (FOTO)

telegraf.rs
Sestra učesnice Zadruge Miljane Kulić, Ana, prije nekoliko mjeseci ušla je u ljubavnu vezu sa svojim profesorom iz škole Andrijom Ninovićem, pa je Marija zbog tog problema napustila rijaliti.

Sestra učesnice Zadruge Miljane Kulić, Ana, prije nekoliko mjeseci ušla je u ljubavnu vezu sa svojim profesorom iz škole Andrijom Ninovićem, pa je Marija zbog tog problema napustila rijaliti.

Naime, kako priča sagovornik Telegrafa, Miljanina sestra Ana započela je romansu sa profesorom Andrijom, pa je nakon skandala i tračeva koji su izbili u Medicinskoj školi u Nišu Marija napustila Zadrugu kako bi riješila probleme sa mlađom kćerkom.

– Ana i Andrija su započeli svoju vezu, gdje je nakon osuda kolega, ali i brojnih komentara, kako sugrađana, tako i đaka, Andrija morao poslije pet godina da napusti prosvjetu i da nađe posao u Blacu kao apotekar. Kako se ova vijest širi, kao i brojne priče, Marija je izašla iz Zadruge kako bi uspjela da preobrati kćerku da raskine sa Andrijom – priča naš sagovornik i dodaje:

– Pošto ni Marija ni Siniša nisu uspjeli da ovu vezu na bilo koji način okončaju, nakon što je Andrija promijenio posao pustili su da stvari idu svojim tokom, iako je Anin izabranik stariji od nje punih 15 godina. Nakon što se vratila u Zadrugu, Marija ni Miljani nije ispričala zbog kog problema je napustila rijaliti, zbog sramote što joj je kćerka zavela profesora – priča sagovornik Telegrafa.

– Andrija je blago rečeno pobjegao u Blace, jer su ga prozivali i ismijavali gdje god da se pojavio u Nišu. Ali ni njemu ni Ani ovo ne smeta. Oni uživaju u svojoj ljubavi. Kako se priča, jedva čekaju da Ana završi školu kako bi ozvaničili svoju vezu.

Ekipa Telegrafa kontaktirala je Sinišu Kulića koji nam je kratko odgovorio.

– Anin dečko je apotekar, koliko znam. Niti znam, niti želim da znam čime se prije bavio – rekao nam je Siniša.

.

.

.

.

.

.

..

(Telegraf.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...