Životna drama Milojka Božića u rijalitiju “Parovi 8”. Njega su izveli iz vile i pregledaju ga ljekari Hitne pomoći nakon incidenta sa njegovom suprugom Milijanom Božić. On je rekao kako ga je Milijana udarila, dok druga strana tvrdi kako je pao jer mu se slošilo, a sada je njegovo zdravstveno stanje kritično.

Hitna pomoć je stigla i trenutno pokušava da stabilizuje Milojkovo stanje dok on urliče zbog bolova, a uz njega je njegova ljubavnica Aleksandra Jakšić.

– Još uvijek ne možemo da tvrdimo šta mu je. Moramo da izvršimo sve potrebne analize – rekla je doktorka za “Happytv.rs”, a njena gestikulacija je jasno stavila do znanja da Božićevo zdravtsveno stanje nije u najboljem redu.

Mada je kriva što je Milojko pao u postelju, Milijana je nešto kasnije ipak stigla kod supruga, pala je na kolena i plakala pred ljekarima.

– Molim vas, sapsite ga! Molim te, Milojko, ustani! Ostaviću Žapca, samo budi dobro! Neću više nikad! – jecala je i čupala kosu Milijana, ali Milojko je nepomičn ležao, dok su se lekari sjatili oko njega.

– Molim te, Milojko, ustani, molim te – jecala je i nije prestajala da ponavlja – Neću više nikad…

– Smiri se, Milijana, i tebi će se nešto desiti – tješila je Jelena Golubović. – Biće sve u redu.

Dok je Milijana plakala, vrišala na sav glas, takmičari su joj dobacivali da je njega dotuklo i to što ona svake večeri spavala sa Žapcem.

– Ustani Milojko, što si tako crven – vikala je, a zatim molila ljekare:

– Spasite ga, molim vas!
 

Više saznajte na izvornom linku: – “MILOJKO MOLIM TE, PROBUDI SE, OSTAVIĆU ŽAPCA”, Milijana u suzama moli: MILOJKO NEPOMIČNO LEŽI, HITNA UTRČALA U SOBU, objavljene TUŽE VIJESTI! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.