Prema njegovim riječima, Mina je počela da radi preko oglasa, i u početku je živjela sa tri ili četiri djevojke u stanu

Filip Mijatov bivši dečko Ane Korać koji ju je finasirao, progovorio je i o drugoj učesnici rijalitija – Mini Vrbaški.

On tvrdi da je Mina, koja je i sama priznala da je bila prostitutka naplaćivala svoje usluge 70 eura, a sa fudbalerima je spavala besplatno. Za to vrijeme živjela je sa Anom Korać u stanu.

Prema njegovim riječima, Mina je počela da radi preko oglasa, i u početku je živjela sa tri ili četiri djevojke u stanu. Kasnije je počela da naplaćuje 70 eura za pola sata, s tim što je polovinu davala makrou. Zarađeni novac je uglavnom trošila na garderobu, a kako Filip kaže, nije namazana, pa nije uzimala više novca.

Mijatov je objasnio i da je elitna prostitucija je ozbiljan kriminal o kom se uglavnom ne priča javno i da u Srbiji neke djevojke rade same, preko prijatelja, a neke posredstvom makroa.

–Dan u Beogradu sa djevojkom je 1.000 eura, sat se kreće od 150 do 500 eura. Izvan Srbije prostitutke ne idu ako su plaćene ispod 2.000 eura, dok u Monte Karlo putuju za honorar od 10.000 eura- priča Filip i nastavlja dalje:

-Da bi koristio njihove usluge, moraš da znaš nekoga iz tih krugova, da poznate djevojke ne bi bile javno raskrinkane. I reklama ide isključivo preko poznanika. Često se desi da te poznate elitne prostitutke “namještaju” mušterije, budu sa njima, onda ih preko snimaka seksa ucjenjuju i traže reket. Jeftinije prostitutke rade preko interneta, a one elitne idu preko kluba. U klubu je makro sa pet djevojaka, onda dolazi do upoznavanja devojaka sa strancima i kada počne zavođenje, djevojka kaže: “Možemo da se upoznamo, ali to košta 200 eura.

-Sada kad je pao glavni makro, počela je borba za tržište, jer se tu vrte ozbiljne pare. Djevojke se same nude da rade, jer je reč o bogatoj klijenteli- završio je on.