Poznati su rezultati svih uzoraka koji su poslani iz Unsko-sanskog kantona na testiranje u Klinički centar Sarajevo 

BIHAĆ, 6. jula –  Prema posljednjim  podacima, šest je novooboljelih i jedan retest, kazala je Nermina Ćemalović, ministrica zdravstva USK,  čime je  ukupan broj oboljelih dostigao brojku 31.

Nažalost, jedna pacijentica iz Bihaća,  koja se od ranije liječila od malignog oboljenja  danas je umrla,  a bila je pozitivna na Covid -19, tako da je to jedanaesti smrtni slučaj u USK. Otvoreni su i novi klasteri. Iz Kriznogštaba Ministarstva zdravstva pozivaju građane da se pridržavaju propisanih higijenskih i drugih mjera kako bi epidemiju držali pod kontrolom.

rtvusk.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.