Bisera Turković, ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine (BiH) i zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, boravit će danas u radnoj posjeti Unsko-sanskom kantonu (USK).

Kako je saopćeno iz kabineta gradonačelnika Bihaća, planirana je posjeta Bihaću danas, kada će se Turković sastati sa gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem u 13:30 sati.

Nakon toga je planirana i posjeta lokaciji budućeg aerodroma, sa vršiocem dužnosti Adnanom Bajrićem i gradonačelnikom Fazlićem, saopćeno je iz kabineta ministrice Turković.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.