UFC 241 priredio je savršen užitak svim ljubiteljima teškaških okršaja. Stipe Miočić je nakon dvije runde zaostatka u trećoj pokazao da je još uvijek u igri za pojas, a onda ga u četvrtoj i vratio tehničkim nokautom. Udarac u jetru i desni direkt u lice bili su dovoljni da se “chicken dance” posljednje runde  Daniela Cormiera vrlo brzo pretvori u pobjedničko “kolo” Hrvata.

Ta borba koja je zaludila mase dobila je sada i svoju animiranu verziju. Nakon sjajnog uvoda u borbu Stipe Miočića i Daniela Cormiera, borilački animator Mojahed Fudailat, je na svoj originalan način dočarao borbu navodeći njezine ključne trenutke.

SVE NAJBOLJE, ŠAMPIONE!

Stipe, sretan ti rođendan! Od igrača bejzbola do vrha svijeta

U CLEVELAND

Prvak se vratio kući: Natečeni Stipe proslavio teškašku titulu

Prst u oko, apekrtat u jetru

Sve počinje s izjavama Stipe i Cormiera prije borbe, zatim vidimo dominaciju Cormiera u prvim rundama, a na kraju i urnebesan prikaz pogotka u jetru i završetka borbe nokautom. Između se našao i ubod palcem u oko koji je mnogima promakao, a među njima i sucu Herbu Deanu.

Sam kraj na kojem je prikazan Stipin način proslave pobjede je zapravo najbolji dio. Ali, nećemo vam ga otkrivati, pogledajte sami! Inače, sporedne uloge “igraju” Darren Till, Dana White i u posljednje vrijeme nezaobilazni duh Bena Askrena.

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr