Penzionisani policajac i svjedok u procesu protiv zločinca Radovana Karadžića oglasio se na Twitteru nakon što je gradonačelnik Istočnog Sarajeva zatražio da se uklone table na sarajevskoj Vijećnici i u ulici Ferhadija

Reakcije na zahtjev gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića koji je jučer tražio od Grada Sarajeva i općine Stari Grad da se uklone table na sarajevskoj Vijećnici i u ulici Ferhadija, na kojima se, kako je naveo, srpski narod karakterizira kao agresorski i dalje pristižu.

Odgovorili su mu, kako smo već objavili, nova gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić, lider NIP-a Elmedin Konaković, ugledni sarajevski ljekar Dragan Stevanović, a oglasio se i Dragan Mioković, penzionisani policajac i svjedok u procesu protiv zločinca Radovana Karadžića.

Mioković je na Twitteru oštro reagovao na Ćosićeve provokacije.

“Ima to naselje istočno od nigdje i “gradinačelnika”. Smetaju mu, imena nekih ulica u Sarajevu i sadržaj spomen ploča na Vijećnici i Ferhadiji. Njemu, šu*** iz ulice Draže Mihailovića i sa Mladićevim posterom u predvorju?! I da, stavi u predvorje reklamu Violete. Za popust đeneralu”, napisao je Mioković.

Izvor: Oslobođenje


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: