Kad se nešto lijepo dogodi vašem partneru ili vama, prva istinktivna potreba je da ga ili nju zagrlite i poljubite. Više puta ako treba, naročito ako su osjećaji sreće i zadovoljstva veliki. U slučaju Mirke i Rodžera Federara govor tijela ima dosta toga da kaže.

Rodžer Federer poslije mučnog meča pobijedio je australijanca Džona Milmana. Supruga Mirka Federer, kao i obično, sa tribina je pratila meč i navijala za svog supruga.

Nakon završenog meča ponosna supruga nije krila oduševljenje pobedom. Mirka je bila u transu kao i publika u Rod Lejver areni.

Nakon završenog meča kamere su zabilježile susret Rodžera i Mirke, ali nešto nije bilo baš kako treba.

Dva poljupca kasnije Rodžer nije djelovao pretjerano raspoložen da razmjenjuje nježnosti sa suprugom. Čini se kao da je htio da kaže – dobro dosta, idemo dalje.

  

 

Više saznajte na izvornom linku: – MIRKA ZAGRLILA FEDERERA, A ONDA SE DOGODILO NEŠTO PREČUDNO, POGLEDAJTE NJEGOVU REAKCIJU: Evo kako izgleda teniser kad ga ŽENA LJUBI PRED SVIMA / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.