Mirna Posavec koja je kao najbolja nefinalistica 4. sezone ‘Života na vagi’ osvojila 50.000 kuna, na Instagramu je objavila predivnu zahvalu trenerima Maji Ćustić i Edinu Mehmedoviću koju prenosimo u cijelosti:

“Edo, stvarno ne postoje riječi koje bi mogle izraziti moju zahvalnost. Sve što si radio kroz show bilo je za nas, kako bismo postali snažnije i bolje osobe zdravijih životnih navika. Trudio si se podići nas kad više nismo mogli. Pomogao si nam da ponovno stanemo na noge te počnemo živjeti svoje živote punim plućima. Uz tebe sam se osjećala sigurno kad sam prvi put nakon dvadesetak godina ušla u bazen i suočila se s traumom iz djetinjstva. Bilo je svega, i suza, i smijeha, ali sve ću te uspomene cijeniti do kraja života.

Majo, bila si podrška i onda kada to nisi pokušavala biti. Nisam bila na puno tvojih treninga, ali ću se uvijek sjećati tvog navijanja dok sam se borila sa svojim najvećim strahom na vodenom gradu.

Iznimno mi je drago što sam vas upoznala.

Ogromno hvala ‘Životu na vagi’ i RTL-u! Kroz show sam narasla kao osoba, što ne bi bilo moguće bez podrške svih divnih ljudi koji su radili na emisiji iza kamera.”

Više saznajte na izvornom linku: – MIRNA IZ ŽIVOTA NA VAGI NAKON ŠTO JE SMRŠALA TRENERU EDI OVO PRIZNALA: Smogla je snage da mu PRIZNA, A NJEGOVA REAKCIJA… / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.