TREBALO je tijekom večeri preseliti kat bolnice na Jordanovcu koji je jutros urušen u nezapamćenom potresu. Skupina Bad Blue Boysa stvorila se na ulazu u bolnicu. Uskoro, njih nekoliko stotina čekali su naredbe. Sve je bilo gotovo prije nego što je bilo tko stigao objaviti vijest. 

Bila su to ista poznata lica koja su u roku od pola sata dignula sve svoje ljude i preselila cijelu bolnicu u Dubravi, koja je postala centar za oboljele od koronavirusa.

Ista lica koja smo danas u cik zore vidjeli ispred rodilišta u Petrovoj, gdje su spašavali inkubatore i selili bebe i trudnice iz bolnice, nešto prije pola noći stoje pred odjelom na Jordanovcu i pomažu bolesnima. Lica koja se ne vole slikati, ali koja će sigurno ostati upamćena po ovim slikama koje smo jutros snimili ispred Petrove. Zapamtit ćemo tko je pazio na nas.

Oni su još ispred naših bolnica. Sele pacijente, raznose lijekove. Oni su još na ulicama Zagreba, rade i čekaju da nam prođe ova noć.

Mirno spavaj, grade.

Plava te vojska čuva.

>>> VIDEO: BBB-i NA PRVOJ CRTI Pomažu mamama i bebama u Petrovoj 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Mirna noć grade, plava vojska te čuva. Stotine Boysa još rade u bolnici na Jordanovcu / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.