Predsjednik Platforme za progres, Mirsad Hadžikadić, posjetio je danas Visoko i razgovarao sa kandidatima za Gradsko vijeće Visoko.

Nosilac kandidatske liste, dvadesetogodišnji Tarik Halilović upoznao je predsjednika sa aktivnostima u ovom gradu, predstavio planove i program Platforme za progres Visoko.

“Posjetili smo firmu Alim, razgovarali sa vlasnikom Alijom Šahinovićem o historiji i poslovanju firme, kao i o posljedicama koje je firma imala za vrijeme COVID-19”, kažu iz stranke.

Upriličena je šetnja kroz Visoko, a kandidatima, uz motivacioni govor, predsjednik Hadžikadić je poželio sreću i uspjeh.

“Kandidatska lista Visoko ima 10 kandidata i većinom su to mladi ljudi na koje smo ponosni. Moguće je da se u Visokom promjene dese! Do nas je”, poručuju.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.