Misica priznala da je bila sa Tošićem: Otkrila šta joj je sve radio Karleušin muž!

alo.rs
Vladana Railić, misica iz Beograda, kaže da je bila u vezi sa Duškom Tošićem, te da ju je muvao i Ognjen Vranješ, ali da sa njim navodno nije željela ni kafu da popije.

Vladana Railić, misica iz Beograda, kaže da je bila u vezi sa Duškom Tošićem, te da ju je muvao i Ognjen Vranješ, ali da sa njim navodno nije željela ni kafu da popije.

– Vladana i Duško su se viđali nekoliko mjeseci. Sve je počelo dopisivanjem na Instagramu, a završilo se skupim poklonima, večerama, putovanjima. Iako je veza bila tajna, oni su se na javnim mjestima ponašali kao pravi zaljubljeni par – ispričao je za izvor blizak ovoj manekenki i foto-modelu.

– Njoj je od samog početka bilo jasno da će to trajati kratko i da će biti tajno, kao i da on suprugu nikada neće ostaviti zbog trenutne kombinacije. Međutim, nije mogla ni da pretpostavi da će se zaljubiti u njega, baš kao i on u nju. Razlaz je bio neminovan – dodao je sagovornik Alo-a.

Vladana u izjavi nije željela da otkriva detalje, kao ni u koje vrijeme je navodno bila sa Duškom.

– Molim vas, ja ne bih ništa komentarisala. U dugoj sam i ozbiljnoj vezi, vjerena sam i ne želim da pričam o svojoj prošlosti. Šta je bilo prije, bilo je. To se više ne računa – rekla je Vladana, želeći da izbjegne odgovor.

– Mogu vam samo reći da je Duško divan čovjek i otac i odličan je frajer – dodala je.

Kako je rekla, navodno joj je pisao i Ognjen Vranješ, ali na viđanje nije htjela da pristane.

– Godinama mi je on pisao i muvao me je, ali s njim nisam željela ni kafu da popijem. Duška znam odlično – prokomentarisala je.

Vladanu su navodno muvali i inostrani fudbaleri, a jedan od njih je čileanski reprezentativac Eduardo Vargas.

.

.

(Alo.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...