Mislav Oršić ušao je u momčad tjedna EA Sportsa na videoigri Fifa 20 nakon blistavih partija protiv Šahtara i Rijeke. I vlasnik je pojačane kartice.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Sad razorni dinamovac za fanove te popularne igre košta više nego Luka Modrić! Luka 50.000 novčića, a Mislav 80.000!

Već se po mnogim forumima počelo spominjati da će Mislav postati omiljeni igrač koji će ulaziti s klupe, a zovu ga i “Messi za siromašne”.

Jedan je od najboljih igrača s ukupnom ocjenom 82 u povijesti igre, a ocjena od 91 za udarce iz daljine (bolji od Neymara!), uz brzinu 95 (od 100) te jačinu šuta 92. Po završnici (85) čak je ispred Edena Hazarda, kao i po okretnosti, koja mu je ocijenjena čak s 98 (Hazard 95). Ali Oršić ima “samo” 3 od 5 zvjezdica u vještinama s loptom, pa neće moći iskoristiti sve “finte” koje Fifa pruža. Na Ultimate Teamu moguće ga je dobiti samo ovaj tjedan, a nakon toga cijena međusobne prodaje vjerojatno će mu još više porasti.

BOLJI OD HAZARDA I NEYMARA

Razbijat će se džojstici: Oršić dobio čudesnu karticu na Fifi!

Najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš i dalje je Modrić (90), ispred Rakitića (86), Perišića (84), Kramarića (83), a Oršić vrijedi 82, kao i Kovačić i Ćorluka.

Bruno Petković najsnažniji je hrvatski igrač (slijede Ćaleta-Car, Rebić, Santini, Pavlović, Ćorluka, Benković…), iako istu ukupnu ocjenu (74) ima i – Damir Kreilach!? A treći najbrži hrvatski igrač, nakon Oršića i Rebića, je Dino Kovačec iz Tirola.
Luka je najbolji dribler i ima najbolju kontrolu lopte, a najveću ocjenu za vještinu dobio je Kramarić, iza kojeg slijede Brekalo, Marin, Kovačić i Majer.

 

Najbolje slabijom nogom igra Perišić (iza njega su Moro i Livaja), najjači udarac nakon Oršića imaju Rebić, Rakitić i Perišić, a najbolji dodavači su, očekivano, Modrić, Rakitić i Kovačić. A kad bismo spojili sve najbolje elemente naših igrača, dobili bismo ovog Supervatrenog!

Foto: 24sata/Grafika

Izvor: Ante Buškulić, Fabijan Hrnčić / 24sata.hr