U prvi mah, svi su pomisli da je u pitanju kamen. Međutim, u Baltičkom moru nikada nije došlo do vulkanske aktivnosti, te je nemoguće da je priroda ovako nešto sama napravila
Na dnu Baltičkog mora još 2011. godine pronađen je misteriozni objekat za koji se sumnjalo da je pripadao vanzemaljcima. Mnogima je u prvi mah zaličio na NLO, međutim, do dana današnjeg niko nije razrešio ovu začkoljicu.

Pronašli su ga švedski lovci na blago na skoro sto metara dubine i nazvali ga “Baltički NLO”.

Ovaj mistični objekat je švedske lovce jako podsećao na Milenijum Falkon, svemirski brod iz Star Varsa, zbog specifičnog kružnog oblika.

U prvi mah, svi su pomisli da je u pitanju kamen. Međutim, u Baltičkom moru nikada nije došlo do vulkanske aktivnosti, te je nemoguće da je priroda ovako nešto sama napravila.

Takođe, detaljna ispitivanja metala na ovom misterioznom objektu su dokazala da materijali nisu nastali prirodnim putem, te je logično da predmet nije stvoren u moru.
Mnogi ronioci su bili uzbuđeni zbog otkrića, drugi su skeptični i dovode u pitanje tačnost tehnoloških podataka. U prošlosti se već dešavalo da tehnologija zbuni s prikazima stranih objekata, a na kraju bi se otkrilo da je reč o neobičnim, ali prirodnim formacijama stena.

Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=l2HT21s5NA0