MISTERIOZNA SMRT BIHAĆKE LJEPOTICE: Ena Kadić ostavila oproštajno pismo?!


Slučaj bivše Miss Austrije bosanskog porijekla rođene u Bihaću, Ene Kadić, koja je u oktobru prošle godine pod nerazjašnjenim okolnostima poginula kad se, pretpostavlja se, pokliznula i pala sa stijene u blizini Insbrucka, dobiva neočekivani zaokret.

Kako prenosi portal Heute.at, njeni roditelji zatražili su od javnog tužitelja da ispita Eninog bliskog prijatelja i njegovu ulogu u njenoj pogibiji.

Kako se dogodilo da je Ena pala u provaliju na brdu Bergisel još nije do kraja razjašnjeno. Prema nekim navodima, pokliznula se kad je htjela napraviti selfie, no ima onih i koji su posumnjali u samoubistvo. Tada su tu mogućnost Enini roditelji oštro demantirali rekavši kako njihova kći nije imala razloga oduzeti sebi život.

Međutim, naknadno je pronađeno Enino oproštajno pismo u kojem, prema tvrdnji Eninih roditelja, ima elemenata okultizma. Iz toga se rodila sumnja da je na Enu velik utjecaj imao njen misteriozni prijatelj koji je, tvrde roditelji, bio član jedne sekte.

Također, provjerom poziva s Eninog mobitela utvrđeno je da je tajanstvenog čovjeka zvala neposredno prije, ali i odmah nakon pada dok je ozlijeđena ležala na dnu stijene. Štaviše, njega je nazvala prije nego se javila bratu i roditeljima i rekla im da je doživjela nesreću.

S muškarcem policija još nije obavila razgovor no to će učiniti čim prije. Advokat porodice Kadić rekao je kako su Ena i misteriozni muškarac bili vrlo bliski te joj je možda pomogao u samoubistvu. Također, doznalo se da joj je jednom zabranio da pije antibiotike koje joj je propisao doktor nakon što ju je ugrizao pas.

//slobodna-bosna.ba0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...