U Bihaću u subotu (24.10.2020.) godine sa početkom u 19h na Vojnom igralištu mladi iz Interact Bihać organiziraju Drive in/Open air, kino na otvorenom za gledanje filma Breathe.

Kino je koncipirano tako da svi koji dođu da pogledaju film, film će gledati iz svojih automobila uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera sigurnosti.

Akcija se organizuje povodom obilježavanja dana borbe protiv Polio virusa, u partnerstvu sa Rotary klubom Bihać i Kulturnim centrom.

Ulaznice za kino na otvorenom su u prodaji u četvrtak i petak kod “Sata” u Bihaću ili ih možete naručiti preko društvenih mreža interactclubbihac a njihova cijena je 5 KM. Sav prihod od ulaznica ide u internacionalni Rotaryfond.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.