Mladić je sjeo u kafić na “beogradskom moru” i naručio kiselu vodu, a onda ga je prizor na računu šokirao! Bogami i vas će! (FOTO)

alo.rs
Beograđani i turisti koji posjećuju srpsku prijestonicu spas od vrelih ljetnjih dana pronalaze na "beogradskom moru" Adi Ciganliji.

Beograđani i turisti koji posjećuju srpsku prijestonicu spas od vrelih ljetnjih dana pronalaze na “beogradskom moru” Adi Ciganliji.

Posjetioci se često rashlađuju i u nekom od kafića na Adi. Tako je jedan korisnik društvenih mreža sa svojim pratiocima podijelio sliku računa upravo iz jednog kafića u kom je sjeo da popije kiselu vodu. I sve bi bilo u redu da na kraju taj “užitak” nije platio nevjerovatnih 345 dinara!

Da, dobro ste pročitali.

U marketima ili diskontima flaša kisele vode od 0,75 litara košta 64 dinara, pa je za jednu na Adi, mogao da kupi pet flaša u slobodnoj prodaji.

Na vama je da birate da li ćete se samo sunčati i plivati ili ćete se, ipak, rashladiti kiselom vodom u kafićima na beogradskoj Adi.

“Mala” iz spota Jale Brata: Manekenka Jelena u minijaturnom kostimu na plaži mami poglede (FOTO)

Dvadesetpetogodišnja manekenka iz Srbije Jelena Babić, poznatija pod umjetničkim imenom Helen, uživa na godišnjem odmoru u Crnoj Gori. Sa svojim fanovima podijelila je fotografije napravljene u Baywatch stilu.

Helen je postala poznatija bh. javnosti nakon što se pojavila u spotu našeg repera Jale Brata za pjesmu “O kako ne bi”.

Dugonoga Srbijanka je jedan od najtraženijih modela, a u svijet mode je ušla kada je imala samo 13 godina. Otkrivena je na međunarodnom takmičenju Elite Model Look i sa 15 godina je zablistala na modnim pistama širom Evrope.

Manekenka potiče iz poznate porodice, a njena tetka je pjevačica Sneki pa mediji često pišu kako je upravo duge noge i ljepotu naslijedila od nje.

U Crnoj Gori uživa s dečkom Dejanom Savićevićem (51), nekadašnjim genijem evropskog nogometa i najboljim nogometašem u historiji Crne Gore.

Ogromnim grudima “udarila” na Kinu! Karleuša na porodičnom odmoru, nema ko se nije okrenuo za njom u se*si majičici bez brusa! (FOTO)

Jelena Karleuša ovih dana porodično boravi u dalekoj Kini, sa kćerkama i suprugom Duškom Tošićem, a obilazak ove drevne zemlje će, po svemu sudeći, dočarati i fanovima. Baš kao i do sada, gdje god da otputuje, JK uvijek misli na svoje fanove.

Pop diva se tako pohvalila sa nekoliko fotografija, prvo sa predivnim pogledom iz smještaja, gdje je u ravnim sandalicama, u kojim je rijetko možete vidjeti u javnosti, a kasnije i porodičnim fotografijama iz grada Guangzhou.

Za obilazak se potrudila da bude provokativna kao i uvijek, te je izabrala crvenu majičicu koja je isticala njene bujne grudi, bez brushaltera.

I sve to uklopljeno sa crvenim mačkastim sunčanim naočarima…

Na sljedećoj fotografiji “pozirali” su Jelena, Duško i njihove kćerke Atina i Nika, a sudeći po izrazima lica, šetnja je bila više nego zanimljiva.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...