Mladić star 19 godina i djevojka (22) uzeli su, kako se sumnja, pilulu ekstazija s oznakom ”Red bula” (crveni bik), na studentskoj zabavi.

Mladić je preminuo, dok se djevojka nalazi u ozbiljnom stanju u bolnici u regiji Vorvikšir, piše ”Daily Mail”.

Djevojka se bori za život zajedno s još jednom grupom osoba. Vjeruje se da su svi bili na studentskoj zabavi, mada je upitno jesu li su se upravo tu snabdjeli drogom. 

– Naše misli su s porodicom preminulog tinejdžera. Vjerujemo da je riječ o piluli ekstazija, brinemo da ima još onih koji su ih koristili – rekao je predstavnik tamošnje policije.

Također su posavjetovali sve koji su kupili takve pilule da ih ne piju.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Mladić popio tabletu na zabavi i umro, djevojci se bore za život: Iz policije stiglo upozorenje / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.