Nezvanično, nesretni mladić do sada je dva puta zatražio pomoć ljekara zbog ujeda stršljena.

Dvadesetsedmogodišnji mladić Miroslav Vasić preminuo je od ujeda stršljena na putu od Modriče do Dobojske bolnice, pišu Novosti.

Miroslava su dovezli u teškom stanju u modrički Dom zdravlja gdje mu je ukazana prva pomoć, nakon čega je kolima hitne pomoći upućen u bolnicu u Doboju.

Na putu za Doboj srce nesrećnog mladića nije izdržalo. Tragedija porodice Vasić pogodila je cijelo selo Vranjak i opštinu Modriča, a nemjerljiva tuga i bol zadesili su oca Novaka, majku Katu, brata Nedu, te sestre Nikoliju i Anu.

Nezvanično, nesretni mladić do sada je dva puta zatražio pomoć ljekara zbog ujeda stršljena. Posljednji put je bilo prije dva mjeseca, a prvi put prije nekoliko godina. Ovaj put ujed je bio koban i pomoći nije bilo.

– Miroslav je bio nevjerovatno dobar momak, mladić i komšija, Bio je vrijedan, volio je pomoći svakom. Zbog čega se ovo desilo samo Bog zna. Кako sam čuo on je trimerom kosio neku travu na Кužnjači sa još nekoliko osoba. Čuli smo da ga je stršljen ujeo za nogu nakon čega je došlo do gušenja. Ma tragedija, katastrofa, svi smo u šoku – kroz suze priča jedan od komšija.


Miroslav i Anđela

Djevojka preminulog mladića Anđela Savić emotivnom porukom oprostila se od svoje ljubavi na svom facebook profilu.

(fokus.ba)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.