Na YouTube kanalu “ViralHog” pojavila se snimka na kojoj se vidi kako mladić želi na motociklu prijeći rijeku, no nije prošlo kako je planirao.

Video je nastao 2016. godine u Čileu, a objavljen je na ovom kanalu prije nekoliko dana. Odmah je privukao veliku pažnju.

Autor snimke kaže kako ga je brat pitao može li prijeći rijeku, a on mu je odgovorio kako vjerojatno neće uspjeti. Njegove slutnje su se i obistinile, a na kraju je njegov prijatelj morao uskočiti u rijeku kako bi izvukao motor. Pogledajte kako je to izgledalo.

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.