Olimpijski prvak 36-godišnji Britanac Mo Farah obratio se u petak svojim fanovima putem YouTubea najavivši da se vraća se na trkaće staze i želi osvojiti još jedno zlato na 10.000 m na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine.

Foto: MATTHEW CHILDS

Četverostruki olimpijski pobjednik i šesterostruki svjetski prvak na 5.000 m i 10.000 m povukao se iz atletike 2017. kako bi se fokusirao na trčanje maratona i rušenje britanskog rekorda u toj disciplini.

– Odlučio sam da ću sljedeće godine u Tokiju biti ponovno na stazi. Vrlo sam uzbuđen što ću se natjecati i to na 10.000 m – rekao je Farah.

– Nadam se da nisam izgubio na brzini, ali ću svejedno puno trenirati i vidjeti što mogu učiniti – dodao je.

Više saznajte na izvornom linku: HINA – Mo Farah poručio: Vraćam se, opet ću trčati na 10.000 km! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.