Foto: Instagram

77-godišnji modni dizajner Calvin Klein nedavno je prošetao Beverly Hillsom s 45 godina mlađim dečkom. Riječ je o 32-godišnjem modelu Kevinu Bakeru s kojim je otišao u shoping, no zbog drastičnog gubitka kilograma malo ko je prepoznao kako se radi o Kleinu. Naime, fizička transformacija značajno je postarala dizajnera u licu, pa su fotografije blago rečeno šokirale javnost u kojoj se dizajner više ne pojavljuje često. Uprkos tome, njegov brend je i dalje vrlo popularan, a njegovog bogatstvo procjenjuje se na 700 miliona dolara.

Foto: Instagram 

S mlađahnim dečkom modelom dizajner se prvi put pojavio u javnosti 2016. godine na jednoj modnoj reviji, a otad se duo doslovno ne odvaja.

Zlobnici tvrde kako je to zato što bi Baker odmah pohrlio u zagrljaj nekog mlađeg, no par je vrlo samozatajan, pa svoju vezu nikada ne komentira. Klein je prethodno bio u dva braka sa ženama, s Jayne Centre s kojom ima kćerku Marci od 1964. do 1974. godint te s asistenticom Kelly Rector od 1986. do 2006. godine. Prije Bakera, šuškalo se kako je bio u vezi s porno-glumcem, 29-godišnjim Nickom Gruberom.

 


Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Modni dizajner Calvin Klein prošetao s 45 godina mlađim dečkom / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: