A kad će više taj nogomet? Pitanje je koje nam svima nekoliko puta po danu prođe kroz glavu. Brzo će, ali zdravlje je ipak na prvom mjestu. Prvo treba riješiti problem s korona virusom koji se raširio svijet i do sad je zaraženo više od pola milijuna ljudi. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Većina prvenstava u Europi je pod lokotom, odgođene su i svi treninzi do daljnjeg, pa igrači pronalaze svakakve načine za ostati formi. Neki trčakaraju po kući s djecom, neki žongliraju, a neki vježbaju u svojim teretanama.

Foto: Reuters

Igrači Real Madrida u karanteni su od 12. ožujka i vijesti da je košarkaš Trey Thompkins zaražen. Na svu sreću, virus nije na nikoga od njegovih kolega, ali klub je iz predostržnosti zaključao kamp i poslao igrače kućama. 

Luka Modrić vrijeme provodi u izolaciji, a kako bi ostao u formi, odrađuje treninge u teretani.

– Ako ste ikada sanjali igrati za milijune ljudi širom svijeta, sada je vaša prilika. Ostanite doma, igrajte za svijet – napisao je Modrić.

Otkrio je i poseban detalj iz teretana. Na ogledalu se nalazi slika legendarnog Muhammad Alija i njegova motivacijska poruka koja glasi:

– Nemoj se predavati. Pati sada i živi ostatak života kao šampion.

To je uzrečica koju je Luka slijedio. Kritizirali su ga kada je došao u Real 2012. godine, proglasili su ga najgorim pojačanje, a onda im je donio četiri Lige prvaka u pet godina i postao najbolji igrač svijeta. Hejteri su odjednom utihnuli, a Luka se samo nasmijao jer je vjerovao u sebe. 

Foto: Reuters

Iako je u 34. godini, hrvatski kapetan i dalje trenira. Nažalost, morat ćemo još neko vrijeme čekati da ga vidimo na terenu jer La Liga bi se mogla nastaviti tek u svibnju.

Španjolska je trenutačno treća zemlja u svijetu s najviše oboljelih od korona virusa. Zaraženo je 40.000 ljudi, a preminulo je više od 3.500 ljudi, što je više nego u Kini. 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Modrić vježba u teretani uz Alija: ‘Nemoj se predavati’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.