“Moj muž i njegova sestra su naslijedili stan koji izdaju jednom bračnom paru sa dvoje djece. 

Kad je krenula sva ova frka s koronom, žena je izgubila posao, a na njegovom poslu masovno otpuštaju i pitanje je vremena kada će i on dobiti otkaz. A dvoje djece treba hraniti i školovati. Muž i ja smo predložili da im ne naplaćujemo kiriju dok se ne stabilizuje stanje, to je najmanje što možemo da uradimo jer i mi i njegova sestra imamo svoje poslove, ne živimo od tog izdavanja. 

Njegova sestra je to odmah odbila, napravila frku kako smo “previše dobri i naivni”, kako će nas samo iskoristiti, ako im ne odgovara neka se sele negdje drugde. 

Trudimo se da je do aprila ubijedimo jer je odlučila da 1. ide po kiriju i ako nemaju, da ih izbaci. Muž je bijesan, svađa se s njom, kao da situacija nije dovoljno napeta, samo nam još porodična drama fali, a tih ljudi mi je toliko žao da bih ih u svoj stan primila da ima mjesta.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Moj muž i njegova sestra su naslijedili stan koji izdaju jednom bračnom paru” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.